Despre noi

logo

Suntem mandri ca prin activitatea noastra contribuim la cresterea eficientei energetice. Cautam permanent cele mai noi descoperiri tehnice, tipuri de instalatii, sisteme si proceduri tehnice,  in concordanta cu normativele, reglementarile tehnice si legile aplicabile in domeniu, astfel incat solutiile oferite clientilor si partenerilor nostri sa fie totdeauna pe masura asteptarilor.

Urmarim de asemenea sa realizam o educare a publicului larg, astfel incat acesta sa poata beneficia realmente si cat mai bine de tehnologiile disponibile. Sa aiba o viata mai confortabila, asa cum si-o doreste si o merita – sa nu reduca obligatoriu consumul de energie, dar totdeauna consumul facut sa fie intr-adevar justificat, sa merite. Aveti aici un set de articole, tehnice si nu numai, pe care ni-l propunem suficient de dinamic astfel incat sa atingem cel putin 2 obiective: sa trezim interesul celor interesati (spre avantajul lor si al nostru) si sa acoperim cat mai bine gama de posibile teme ce pot fi abordate. De aceea, cu siguranta uneori vom iesi cu aceste discutii din cadrul strict tehnic. Aceasta pentru simplul motiv ca in zilele noastre nimic nu mai apartine strict unui domeniu anume, iar activitatea noastra nu poate face exceptie.

Astfel, daca la un moment dat vom prezenta un anume produs, metoda, cerinta, cu siguranta pentru a va trezi interesul si a fi convingatori va trebui sa prezentam si cateva argumente ce tin de partea financiara, de calitatea vietii si nu in ultimul rand de cadrul legal care intr-un moment sau altul ne constrange ori ne lasa libertatea sa se desfasuram activitatea intr-un anume mod.

De asemenea, intrucat cautam sa avem o abordare cat mai realista a problemelor tehnice, fara insa iesi din cadrul dat de normele tehnice aplicabile in domeniu, pe cat posibil fiecare dintre temele tehnice abordate va avea cate un exemplu palpabil. Cel mai simplu este modelul de Certificat de Performanta Energetica.

Asa cum vom mai repeta, nu pentru a simplifica lucrurile si a incuraja ca unele lucrari sa fie facute doar pe baza unui articol de pe internet – ar fi un mare eșec ce l-am putea înregistra – ci pentru a se intelege cat mai bine importanta unor aspecte tehnice, administrative; pentru ca o anumita specialitate tehnica sa capete suficient interes si respect, astfel incat cei cu adevarat interesati sa obtina lucrari de buna calitate si la pret convenabil, apeland totdeauna la specialiștii potriviți.

Suntem mândri sa putem afirma ca totdeauna ne-am desfasurat activitatea la cel mai înalt nivel tehnic.

Va asteptam cu incredere pe site-ul nostru si cand aveti reala nevoie, la discutii directe si comenzi!

Nu in ultimul rand, multumim clientilor nostri al caror sprijin este esential in sustinerea acestui sit, atat prin partea sa materiala cat si prin incurajarile primite.

next page