Certificare Energetica | Audit energetic al cladirilor si instalatiilor aferente | Expertiza termica si energetica | CASA PASIVA | Dirigentie de santier

Despre noi

blog

O echipa cu specialisti a caror experienta, cu cunostinte largi in domeniul constructiilor, de la activitatea de santier pana la cea de proiectare-engineering, asteapta sa va fie pusa la dispozitie.

Cei mai buni dintre acestia ii avem ca proiectanti si/sau Auditori Energetici: Certificatul energetic este inca la inceputuri, insa bazele tehnice, stapanite temeinic de specialistii nostri, sunt bine definite si cunoscute de zeci de ani.

Specialistii nostri sunt atestati MDRAP, ANRE pentru activitatile desfasurate

Contact:
Tel.: 0771245767
email: office@rodit.ro
web: www.rodit.ro

.

Utile

MDRAP

Inspectoratul de Stat in Constructii

OAER

AAECR

ISCIR

URBAN-INCERC

Asa cum se vede cel mai bine in prezentarile ce privesc tehnica iluminatului, nu suntem simpli utilizatori ai unor programe de calcul - utile si esentiale: pe langa acestea, specialistii nostri dispun de propriile programe si metode de calcul, care-I face capabili sa inteleaga perfect cerintele si sa fie permanent in la current cu ultimele noutati si produse de pe piata.

Chiar daca nu sunteti hotarati sa apelati acum la serviciile noastre, oricand puteti sa ne contactati cu intrebari pentru sfaturi, cerinte de baza, astfel incat la momentul potrivit — obtinerea Certificatului Energetic, Auditului Energetic, modernizarea cladirii-instalatiilor eferente ori inceperea lucrarilor in cazul serviciilor de due diligence — sa fiti cat mai bine pregatiti.

eficienta energetica

Fiecare ban platit de clientii nostrii inseamna valoare pentru acestia si o responsabilitate in plus pentru noi.

Nu doar muncim, masuram, calculam, noi ne straduim permanent ca serviciile noastre sa ajute realmente clientii astfel incat costurile facute sa fie intr-adevar o investitia profitabila!