Certificare Energetica | Audit energetic al cladirilor si instalatiilor aferente | Expertiza termica si energetica | CASA PASIVA | Dirigentie de santier

Ferestre: lumina naturala si caldura

blog

O echipa cu specialisti a caror experienta, cu cunostinte largi in domeniul constructiilor, de la activitatea de santier pana la cea de proiectare-engineering, asteapta sa va fie pusa la dispozitie.

Cei mai buni dintre acestia ii avem ca proiectanti si/sau Auditori Energetici: Certificatul energetic este inca la inceputuri, insa bazele tehnice, stapanite temeinic de specialistii nostri, sunt bine definite si cunoscute de zeci de ani.

logo

Contact:
Tel.: 0771245767
email: office@rodit.ro
web: www.rodit.ro

.

Contacte utile

MDRAP

Inspectoratul de Stat in Constructii

OAER

AAECR

ISCIR

URBAN-INCERC

Ferestrele joaca un rol urias in definirea oricarei constructii. Fara ferestre disconfortul este urias, practic ne prea putand trai fara lumina. Chiar si in trecut, cand nu existau nici modernele ferestre din PVC tip "termopan", lumina soarelui era lasata sa intre in incaperi prin ferestre maisimple, din lemn, sau inaintea acestora, prin gauri special realizate, chiar si fara niciun geam care sa opreassca vantul, asa cum se mai poate vedea inunele filme de epoca ori la Muzeul Satului.

Marea problema actuala este ca odata cu unele ferestre care se vor moderne s-a obtinut un confort termic sporit, insa prin impiedicarea aproape totala a aerului din exterior.

Avem expertiza necesara realizarii unei optimizari l anivelul intregii cladiri, tinand cont de necesarul de lumina, de caldura, dar si de ventilatie. Analiza se realizeaza obligatoriu personalizat pentru fiecare cladire in parte, fiecare avand conditii proprii de exploatare (numar locatari), dar si ampalsamnet si arhitecturale (tipul, grosimea si dimensiunile peretilor etc.).

Expertiza se incheie cu prezentarea catre Beneficier fie a unui Raport de Audit Energetic, fie a unui Referat sub forma unui Memoriu Tehnic minimal insa suficient pentru ca beneficiarul sa aleaga solutia optima conform cerintelor sale mai restranse.

eficienta energetica

Fiecare ban platit de clientii nostrii inseamna valoare pentru acestia si o responsabilitate in plus pentru noi.

Nu doar muncim, masuram, calculam, noi ne straduim permanent ca serviciile noastre sa ajute realmente clientii astfel incat costurile facute sa fie intr-adevar o investitia profitabila!

.

¢īpogangeanu@yahoo.com