Certificare Energetica | Audit energetic al cladirilor si instalatiilor aferente | Expertiza termica si energetica | CASA PASIVA | Dirigentie de santier

Introduction to HightTech

blog

Tehnologiile Hight tech patrund tot mai adanc si in domeniul constructiilor. Incet,incet, instalatiile din ce in ce mai complexe reusesc sa ofere un confort tot mai ridicat in interiorul cladirilor.

Odata cu instalatiile moderne, care sunt si mai valoroase, creste si valoarea de investitie a noilor constructii ori a celor vechi modernizate major.

logo

Contact:
Tel.: 0771245767
email: office@rodit.ro
web: www.rodit.ro

.

Contacte utile

MDRAP

Inspectoratul de Stat in Constructii

OAER

AAECR

ISCIR

URBAN-INCERC

Aceasta face ca grija investitorului sa fie si ea pe masura, in masura in care instalatiile cu toate echipamentele si agregatele ce le includ au o durata de viata semnificativ mai redusa decat elementele de baza ael cosnstructiei (fundatii, ziduri etc.)

Suntem capabili sa oferim expertiza necesara impementarii celor mai mderne si sofisticate instalatii, de la componentale "hard" pana la software-ul aferent.

Fiecare proiect isi are particularitatile sale, iar cand vorbim de automatizarea instalatiilor posibilitatile sunt extrem de largi, de la simpla programare a centralei termice de apartament pana la integrarea unor panouri fotovoltaice si comanda de la distanta a fiecarei functii.

proiectare instalatii electrice
proiectare termoizolatie cladiri
Formular evaluare termoizolatie cladiri
HighTech:inteligenta&respect

Fiecare ban platit de clientii nostrii inseamna valoare pentru acestia si o responsabilitate in plus pentru noi.

Nu doar muncim, masuram, calculam, noi ne straduim permanent ca serviciile noastre sa ajute realmente clientii astfel incat costurile facute sa fie intr-adevar o investitia profitabila!